Sofőr applikáció

A sofőr az applikációt ingyenesen letöltheti a saját vagy céges telefonjára a platform szerinti piactérről (iPhone: App Store, Android: Google Play).

Miért hasznos a sofőr applikáció?

1.) A sofőr az applikációban dokumentálhatja a szállítmány felvételét és kézbesítését. Ha a megbízó felület aktív, akkor ezt azonnal láthatja a megbízó is. Ráadásul mindkét műveletről e-mailt küldhet a rendszer a feladónak és a címzettnek is.

2.) A szállítmány kézbesítésekor az átvevő aláírásával igazolja a mobiltelefon képernyőjén az átvételt. Nincs elszámolási vita, nincs bizonytalanság.

3.) A sofőr applikációval a sofőr fotót készíthet a küldeményről, vagy a lerakóhelyről. Ezáltal sok későbbi gyanú és helytelen következtetés kizárható. A készített fotót a megbízó is láthatja.

4.) A rendszer (és így a speditőr, és akár a megbízó is) valós időben követi térképen a sofőrök helyzetét. A bejárt útvonal mentésre kerül, és 30 napig visszanézhető. Akár ki is válthatja a gépjárműkövető rendszerek használatát.

5.) Vonalkód beolvasás a telefon kamerájával. Könnyebb megtalálni a szállítmányt.

6.) A sofőr a az applikációból közvetlenül hívhatja a feladó vagy a címzettet. Nem kell többé a telefonszámokat keresgélnie!

7.) Útvonal tervezés a következő címre.

8.) A sofőr az applikációból előre megírt sablon SMS-t tud küldeni a címzettnek, amely tartalmazhatja a várható érkezési időt.

Képernyőképek az applikációról:

A letöltéshez az okostelefon kamerájával olvassa be az alábbi QR kódok egyikét:
https://play.google.com/store/search?q=Deliveo&c=appshttps://apps.apple.com/us/app/deliveo/id6463508125