Mennyibe kerül a fuvarszervező program használata?

Az árazásunk egyszerű, átlátható, fix. Nincs indulási költség, nincs hűségidő, sem rejtett költségek.

Speditőr felület alapvető funkciókkal kezdő, vagy kis volumenű vállalkozásoknak:

A speditőr mindenhez hozzáfér, mindent be tud állítani, minden szállítmányt lát. A speditőrök számában nincs korlátozás, és akár otthonról is dolgozhatnak. Statisztikák és szállítmányadatok 5 évig megőrizve, térképes (drag&drop) feladat kiosztás a sofőrök részére, minden kocsi egy térképen áttekinthető, beszedett készpénz nyilvántartása, korlátlan speditőr (logisztikus) részére
személyre szabható szállítmánycímke, időkapus (időablakos) szállítás támogatás, átírható SMS és e-mail értesítések, havi 300 szállítmányt tartalmaz (felette: 100Ft/ szállítmány).

Speditőr felület bővített funkciókkal profiknak, nagy volumenre:

70 000,- Ft + ÁFA/hó

Ebben minden benne van ami az egyszerűbb verzióban, és még:

  • Automatizálások – automatikus (szabály alapú) fuvarkiosztás sofőrre, küldemény továbbítás másik szállítmányozónak és fuvardíj-kalkuláció
  • Készletkezelés – ha saját raktárból is szállít
  • Szállítmány továbbadás az integrált partnereknek (GLS, Sameday, DPD, PalletWays, Foxpost, ExpressOne, Packeta, Fáma, MPL, …stb.)
  • Webhook
  • Korlátlan szállítmányt tartalmaz

Az előfizetés ideje alatt bármikor díjmentesen válthat az egyszerűbb és a bővített verzió között.

Opcionálisan előfizethető modulok:

Megbízó felület: 12 000,- Ft + ÁFA/hó

Az Ön megbízója feladhat új szállítmányt, és követheti a régieket. Ezért az árért korlátlan számú megbízó használhatja.

Sofőr applikáció: 2 000,- Ft + ÁFA /hó /sofőr

A sofőr az applikációval felvehet szállítmányt, vagy kézbesítheti azokat. Bővebben a sofőr applikációról. Az applikáció használatához IOS (iPhone), vagy Android (Samsung, Xiaomi, Honor, stb.) rendszerű okostelefon szükséges.

API kapcsolat: 12 000,- Ft + ÁFA /hó

Ha az Ön ügyfelei elektronikus úton szeretnének a szállítmányokat létrehozni a rendszerben, akkor a fejlett API interfészt használhatják. Akár saját raktárkezelő rendszerből, akár Webdepóból vagy akár webáruházból jönnek a szállítmányok – rendszerünk készen áll hogy fogadja.

Útvonal optimalizálás: 2024-ben ingyenes!

Rendezze a fuvarkör címeit optimális sorrendbe, és takarítson meg naponta akár 15-25% időt és üzemanyagot! A díj korlátlan számú optimalizálást tartalmaz korlátlan számú autóra.

Például:

Ha egy fuvarozó cégnek van 5 autója (5 sofőr applikáció), és szeretné ha a megbízója követlenül hozná létre a rendszerben a saját szállítmányait (de nem akarja elektronikus úton összekötni más rendszerrel), és havonta kevesebb mint 300 küldeményt kézbesít, akkor az egész rendszer költsége összesen 52 000,- Ft + ÁFA lesz havonta. (+kiküldött SMS: 20,-Ft + ÁFA /db.)

Fizessen elő a fuvarszervező rendszerünkre most!

Ki szeretné próbálni? Itt megteheti!